Nord-Norges største produksjon av fyringsved

Hel Ved produserer fyringsklar bjørkeved av fornybar trevirke vi henter fra skogsbruksnæringen i hele Troms fylke. Vi er også en av Nord-Norges største produksjonsbedrifter av fyringsved og på vedsalg.

Produksjonen og salget av fyringsved skjer hele året, med økende etterspørsel fra slutten av sommeren. Vi anbefaler derfor at du gjør din vedbestilling tidligst mulig. Veden kløyves og kappes i 20 og 30 cm. lengde og leveres i 40 og 1000 liters vedsekk. I høysesongen importerer vi også bjørkeved fra Estland i 40-liter sekker for å ha nok på lager. Du trenger ikke avtale tid for å hente selv. Vi kjøper trevirke fra skogbruksnæringen i Troms fylke.

Hver uke kommer det mange trailere med trevirke – som losses av hos Hel Ved i Tromsdalen. Gode rutiner på vedproduksjon fører til tørr ved av høy kvalitet. All vedsalg, produksjon, typegodkjenninger og merkinger av fyringsved skjer etter Norsk Standard (NS 4414), og andre rådende forskrifter. Vår kvalitetssikring i alle ledd sikrer deg som forbruker kvalitetsved til fornuftige priser.